2022 – Ταξιδεύοντας

Το τραγούδι «Σε Ταξίδι μαγικό» δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από το μαθητή της Γ΄ τάξης του τομέα Πληροφορικής Πάνο Πανταζή. Έγραψε τους στίχους και την μουσική και έπαιξε όλα τα μουσικά όργανα.

Το τραγούδι αναφέρεται σε ένα ταξίδι μακρινό και μαγικό που κάνει κάποιος για να βρει την αγαπημένη του. 
Υπεύθυνη καθηγήτρια με αποκλειστικά συντονιστικό και υποστηρικτικό ρόλο ήταν η Γκουντούρα Ανθή.

Το ραδιοφωνικό μήνυμα «Ταξίδι ονειρεμένο» γράφτηκε από τη μαθήτρια Κολεσίδου Βασιλική της Β τάξης του τομέα Πληροφορικής και προσαρμόστηκε από τις μαθήτριες Αβραμίδου Αγάπη,  Γελαντζοπούλου Ειρήνη,  Μυταλούλη Δήμητρα,  Σιούτα Χριστίνα ,  Φατούρα Μαρία.
Αναφέρεται σε ταξίδια που κάναμε ή που θα θέλαμε να κάνουμε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και το άγχος. Ταξίδια σε όλα τα μέρη της γης, φανταστικά και ονειρεμένα, μέχρι να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα από το απότομο πρωινό ξύπνημα από τη φωνή της μητέρας.
Ακούγονται οι φωνές της Αβραμίδου Αγάπης και Μυταλούλη Δήμητρας. Η δημιουργία του μηνύματος έγινε στα πλαίσια του μαθήματος Βασικά Θέματα Πληροφορικής και στην ενότητα Επεξεργασία Ήχου, στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο        « Επικοινωνώ και δημιουργώ ραδιοφωνικά στο EUROPEAN SCHOOL RADIO-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ» και του Σχεδίου Δράσης “Επικοινωνώ και δημιουργώ ραδιοφωνικά”.

Η μουσική που ακούγεται είναι το J’y Suis Jamais Alle του Yann Tiersen από το sountrack Amelie.
Υπεύθυνη καθηγήτρια με αποκλειστικά συντονιστικό και υποστηρικτικό ρόλο ήταν η Γκουντούρα Ανθή.

Σε ταξίδι μαγικό