2021- Από το Εγώ στο Εμείς

Κάν΄ το ν΄ ακουστεί 2021

 Στα πλαίσια του  Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού  μηνύματος και τραγουδιού  
«Κάν΄ το ν΄ ακουστεί 2021» του europeanschoolradio με θέμα «Από το Εγώ στο Εμείς» δημιουργήθηκε ένα τραγούδι και ένα ραδιοφωνικό μήνυμα.
Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η Γκουντούρα Ανθή με ρόλο καθαρά εμψυχωτικό.

Το τραγούδι  με τίτλο  «Μαζί για πάντα Εμείς» δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου από το μαθητή της Β τάξης του τομέα Πληροφορικής Πάνο Πανταζή για το διαγωνισμό «Κάν΄ το ν΄ ακουστεί 2021». Έγραψε τους στίχους, την μουσική και έπαιξε και τα μουσικά όργανα.
Είναι ένα τραγούδι που μας παροτρύνει να ονειρευτούμε ένα μέλλον καλύτερο και να παλέψουμε γι’ αυτό όλοι μαζί ενωμένοι σαν τα αστέρια.

 

Το ραδιοφωνικό μήνυμα  με τίτλο «Ωδή στους Έλληνες του ’21» δημιουργήθηκε από τους Κακαδιάρη Δημήτρη και Λουλούδη Δέσποινα, μαθητές της Β τάξης του τομέα Πληροφορικής, για το διαγωνισμό «Κάν΄ το ν΄ ακουστεί 2021» και ως εργασία στο μάθημα Βασικά Θέματα Πληροφορικής, στην ενότητα Επεξεργασία Ήχου.
Η Ελλάδα γιορτάζει απ’ άκρη σε άκρη.  Γιορτάζει το δικαίωμα στην ελευθερία, το δικαίωμα στη ζωή. Αποτίνει φόρο τιμής στους Έλληνες και Ελληνίδες  που θυσίασαν το Εγώ τους για να υπάρχουμε Εμείς. 1821- 2021, 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης, 200 χρόνια περηφάνειας.